Industriens pension sikrer nu unik pensionsrådgivning via selvbetjening

Ny strategi om medlemsvendte løsninger har sikret, at lønmodtagere med pensionsordning hos Industriens Pension fremover kan få et komplet indblik i deres privatøkonomi som pensionister ved at indtaste en række personlige oplysninger via Pensionspartners unikke selvbetjeningsværktøj.

industriens pension logo

Om kunden

  • Industriens Pension er pensionsselskab for cirka 440.000 nuværende og tidligere industriansatte.
  • Med 8.100 indbetalende virksomheder er Industriens Pension blandt de største arbejdsmarkedspensionsselskaber herhjemme.

“Med opgraderingen af vores pensionsplan har vi nu et brugervenligt værktøj, der tager højde for mange flere parametre og giver et endnu mere præcist resultat”
Maria Edelmark Schioldann, chef for Medlems- og virksomhedsservice i Industriens Pension

Udfordring

Pensionspartner ikon

Medlemmer hos Industriens Pension har tidligere haft adgang til selvbetjeningsværktøjer, men disse tog ikke højde for modregning i offentlige ydelser.

Derfor søgte de en brugervenlig selvbetjeningsløsning med mange flere parametre og som kunne give et endnu mere præcist og komplet resultat.

Behovet var, at den nye selvbetjeningsløsning skulle sikre bl.a., at medlemmerne får nøje udspecificeret, hvornår de skal starte udbetaling af hvilke typer af pensionsopsparing for at få mest muligt ud af pensionspengene.

’Pensionsplanen’ er Industriens Pensions nyeste skud på stammen, når det kommer til digitale, medlemsvendte løsninger.

Resultat

Pensionspartner ikon
Udvalgte kunder
 
Ikoner
Ikoner
Ikoner
Ikoner
Ikoner
Ikoner
Ikoner
Ikoner
Ikoner
Ikoner
Ikoner
Ikoner

Den it-mæssige implementering af senioranalysen har gennem hele projektforløbet fungeret godt og konstruktivt. Der blev arbejdet på ét fælles mål, og samarbejdet med Pensionspartner har til fulde levet op til vores forventninger.’

IT-projektleder – Danica Pension

Enkelhed og kvalitet er to nøgleord for Industriens Pension, og det lever løsningerne fra Pensionpartner i høj grad op til. Samarbejdet fungerer upåklageligt, og Pensionpartner formår på baggrund af stor faglig indsigt at omsætte svært tilgængeligt indhold til letforståelige, intuitive og værdiskabende løsninger.

Underdirektør, Industriens Pension – Christian Andersen Ransfort

SeniorWealth er et supergodt fleksibelt program til beregning af rådighedsbeløb i pensionsalderen.

Det er ikke usædvanligt at der er mange gange kr. 100.000 at tjene, ved at følge nogle simple anvisninger.

Programmet er et fantastisk redskab til brug for kunderådgivning og giver visuelt redskab til illustration af afviklingen af formuen overfor kunden.

Jes Larsen – Registreret revisor

Jeg giver programmet seniorrådgivning de stærkeste anbefalinger. I de sidste 10 år har jeg arbejdet med programmet, og er meget imponeret over den kompleksitet og det detalje niveau programmet kan håndtere.

Hertil kommer det efterfølgende nemme og pædagogiske layout.

 

Alle aktiver håndteres skarpt og prognosticeres afkast- og skattemæssigt korrekt. Jeg er også imponeret over den agility som pensionspartner organisationen udviser.

Spørgsmål til konkrete cases, korrektioner i programmet eller tilføjelse af nye features, håndteres kompetent og meget hurtigt.

Hans Henrik Bloksgaard – WTW Forsikringsmægler

“Når valget faldt på Pensionpartner, var det især på grund af en overbevisende faglig indsigt og en meget stor grad af professionalisme og imødekommenhed.”

Kundedirektør, Bank

Efter ca. 20 år i pensions- og forsikringsbranchen i Skandinavien må jeg sige at Pensionpartners rådgivningsværktøj “senioranalyse” er det bedste jeg har set. Dette både set fra en pædagogisk synsvinkel såvel som fra en brugersynsvinkel og den hjælp og vejledning som systemet giver kunden og rådgiver er væsentlig.

COO – Pensionsselskab

Pension er for mange svært at forstå. Derfor er det vigtigt i en rådgivningssituation, at analysen ikke tager fokus fra samtalen. Den skal være intuitivt opbygget så tiden bruges på dialog frem for indtastning. Det er samtidigt også vigtigt, at man nemt kan simulere forskellige resultater og tilrette analysens omfang alt efter kundens økonomi og behov.

Med analysen fra Pensionpartner har jeg fået hele pakken.

En ekstra gevinst er, at den kan tale med Pension Broker.

Pensionschef & Formuerådgiver – FinansPlan